Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Hronološki

Vojvodina ostala bez trenera

Fudbalski klub Vojvodina ostao je danas bez trenera, pošto je Ljubomir Ristovski podneo ostavku na tu funkciju zbog loših rezultata.

Liman 3 i 4 bez tople vode

Stanovnici Limana 3 i Limana 4 u ponedeljak, 15. avgusta neće imati tople vode zbog radova na uglu Bulevara cara Lazara i Bulevara oslobođenja i na uglu Sutjeske i Radničke.

Startovala prva Novosadska rolerijada

Ljubitelji rolera danas imaju priliku da prikažu veštine u vožnji na prvoj Novosadskoj rolerijadi koja se održava na prostoru između studentskih domova "Bajić" i "Vlahović".

Vojvodini vraćeni bodovi

Komisija za žalbe Fudbalskog saveza Srbije (FSS) uvažila je žalbu Vojvodine i preinačila raniju odluku o kažnjavanju tog kluba zbog incidenta na finalnoj utakmici nacionalnog kupa protiv Partizana, 11. maja u Beogradu.

Na narko-test idu i funkcioneri

Povremenim kontrolama na upotrebu narkotika uskoro će biti podrvrgnuti funkcioneri u Gradskoj kući, rukovodioci i skoro 10 000 radnika lokalnih uprava, javnih preduzeća i ustanova.

Dečaka odšetao sa radionice za decu

Poseta kreativnim radionicama i programima "Novosadskog dečijeg leta" umalo da ostane u lošem sećanju jednog sedmogodišnjeg dečaka, koji je pre dva dana bez znanja predavača sišao sa šestog sprata zgrade na Bulevaru Mihajla Pupina i izašao pravo na ulicu.  

Ogrev skuplji za 20 odsto

Novosađani koji za grejanje koriste drvo i ugalj moraće za predstojeću zimsku sezonu da izdvoje znatno više novca nego prošle godine, jer su cene tog ogreva poskupele od 15 do 20 odsto.